IT-tekniker

Rekryterare
IT-mästaren
Plats
Örebro (Län)
Annonserat
den 4 oktober 2018
Stängs
den 4 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi erbjuder ett arbete med drift och support av IT-infrastruktur och applikationer, främst remote men också på plats hos våra kunder. Du arbetar med mjuk- och hårdvara samt hanterar uppkomna användar- och driftproblem. Nivån på ärenden varierar från enklare till mer komplexa och avancerade. Du kommer att delta i implementationer av nya och definierade tjänster på Windows och Citrix samt göra tillägg och ändringar i kundmiljöer

Inom IT-mästaren riktar vi oss framförallt till kunder med 10 - 1 000 IT-användare och med verksamhet på minst två ställen.

Vi söker dig som har en IT-utbildning samt erfarenhet från arbete i IT-driftmiljö. Du har kompetens inom Microsoft klient- och serveroperativsystem samt kan administrera operativsystem och tillhörande delar som Active Directory.

IT-mästaren använder både VMware och Hyper-V i sina lösningar varför kunskap om virtualisering är meriterande.

Det är också meriterande med en grundläggande förståelse för backup, nätverk och datakommunikation, brandväggar samt kunskaper om Apple.

Vi letar efter en person som är engagerad, tar initiativ och ansvar samt är proaktiv. Du har mycket god förmåga att samarbeta med andra människor, är kommunikativ, vill ge god service och vill ha kul på jobbet. Du har kundfokus, en mycket god vilja samt förmåga att utveckla och tillämpa din IT-kompetens.

Du har lätt att uttrycka dig på svenska och engelska samt har körkort.


För mer information är du välkommen att kontakta vår teamchef Magnus Axelsson telefon 019-761 80 62 eller e-mail magnus.axelsson@itmastaren.se

Urvalet sker löpande varför du är välkommen med din ansökan snarast möjligt.
Ansökan, märkt ”IT-tekniker Örebro” skickar du till jobb@itmastaren.se.

Ansök nu: IT-tekniker

Har du redan laddat upp ett CV? Logga in för att söka direkt

Ansök

Ladda upp från din dator

Eller importera från molnlagringstjänst

Ditt CV måste vara en .doc, .pdf, .docx, .rtf, och inte större än 1Mb


4000 antal återstående tecken

Annan marknadskommunikation

Vi skulle gärna vilja skicka dig information om jobb och tjänster från CS Jobb via e-post.

Alla e-postmeddelanden kommer att innehålla en länk i sidfoten så att du när som helst kan avregistrera dig


När du söker ett jobb skickar vi din ansökan till namngiven rekryterare, som kan komma att kontakta dig. Genom att söka ett jobb listat på CS Jobb godkänner du våra villkor och vår personuppgiftspolicy. Du ska aldrig behöva lämna ut bankkontouppgifter. Om du ombeds göra det vill vi att du  kontaktar oss.

Liknande jobb

Liknande jobb