IT Support Specialist till Oatly

Rekryterare
Oatly AB
Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön
Annonserat
den 17 oktober 2018
Stängs
den 7 november 2018
Ref:
916CB5CD-AC81-448B-AAF0-3A9D2D723F00
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

IT Support Specialist till Oatly med arbete i Malmö och Landskrona

Brinner du för teknik och vill vara en del av ett modernt och branschrevolutionerande företag?
Är du redo att utvecklas i en serviceorienterad roll där du får ha mycket kontakt med andra människor?
Detta är rollen för dig som söker en bred IT-roll med fokus på support i en organisation som präglas av entreprenörsanda.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Oatly erbjuds du nu möjligheten att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö tillsammans med engagerade kollegor. Företaget expanderar nu kraftigt och du kommer i din nya roll att vara med i såväl planerande som genomförande av flera spännande IT-projekt. Välkommen att bli en del av ett kompetent team i ett innovativt företag med stor trovärdighet och en stark framtidstro. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Företagets kontaktperson i IT-relaterade supportärenden 
 • Agera lokalt 2nd line supportstöd för användarna avseende både mjuk- och hårdvara
 • Administrera datorer, mobiltelefoner med abonnemang, licenser och övrig IT-relaterad utrustning
 • Ta fram Standard Operating Procedures vid behov och överlämna dessa till 1st line servicedesk
 • Planera arbete och genomförande av IT-projekt tillsammans med kollegor i IT-teamet eller från andra avdelningar inom företaget.
 • Löpande utveckla och förvalta koncernens lösning gällande drift, underhåll och service av IT-system
 • Kontinuerligt uppdatera styrdokumentation samt inventera IT-miljön

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta On-site på Oatlys kontor i Malmö och Landskrona med din arbetstid fördelad mellan de båda orterna. Du rapporterar till IT-Manager.

VEM ÄR DU?

 • Du har relevant utbildning inom IT och/eller dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • Du har goda generella IT-kunskaper och ett gott systemtänkande.
 • Dina kunskaper är goda i Windows/Office 365 och du besitter en god förmåga att förstå och utnyttja övriga IT-verktyg.
 • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska såväl som engelska.

Vi ser att du har en hög grad av servicekänsla då arbetet innebär många kontakter inom och utanför organisationen. Du är stresstålig med god förmåga att hålla deadlines samt flexibel och öppen för nya och ändrade förutsättningar och arbetsuppgifter då företaget är i stark tillväxt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har Oatly valt att samarbeta med oss på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Oatly finns av en enda anledning: vi vill göra det enkelt för folk att äta och dricka så att de mår bra och samtidigt slipper oroa sig för att de tär på planetens resurser. Oatly grundades på 90-talet efter att forskare vid Lunds Universitet gjort den revolutionerande upptäckten att naturliga enzymer kan omvandla fiberrik havre till näringsriktig flytande föda, perfekt anpassad för människor. Idag är metoden patenterad och vi arbetar hängivet vidare med vår uppgift: att förbättra både enskilda individers och hela planetens välbefinnande med ett produktsortiment som hämtar sin kraft från svensk havre. Med huvudkontor i Malmö och produktions- och utvecklingsanläggning i Landskrona har Oatly södra Sverige som hemmaplan. Oatly-varumärket finns i fler än 20 länder i Europa, Asien och USA.

Liknande jobb

Liknande jobb