Uppdrag inom Servicedesk IT till Göteborg

Rekryterare
TNG Group AB
Plats
Västra Götalands län, Göteborg
Lön
Fast lön
Annonserat
den 17 oktober 2018
Stängs
den 5 november 2018
Ref:
1F3B6D8E-869E-4B16-9E47-D9E88A055D35
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Vill du kombinera en social roll med IT? Vi på TNG söker dig som omgående vill jobba med service och IT i centrala Göteborg.

Till vår kund inom eventbranschen i centrala Göteborg söker vi nu dig som vill jobba i deras servicedesk. I rollen kommer du få arbeta inom alla tänkbara områden inom IT och agera support till alla avdelningar på företaget. Är du tillgänglig för omgående start? Har du tidigare erfarenhet av service och har ett intresse för IT?
Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta och växa i din professionella roll inom IT support, samtidigt som du får chansen att arbeta på ett spännande företag i konstant utveckling. Start för uppdraget sker omgående och löper för rätt person minst sex månader. Som medarbetare inom IT support hos vår kund får du en bred och utvecklande roll med många kontaktytor och erfarenhet för framtiden.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din framtida roll som servicedesk medarbetare har du följande arbetsuppgifter:

  • Hjälpa användare med deras kontohantering.
  • Svara på systemfrågor kring de verksamhetsspecifika IT-systemen.
  • Hjälpa användare med installation av enklare hårdvara och enheter så som; skrivare, dator, monitorer och projektorer.
  • Svara och lösa enklare besöksärende kring IT.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

I rollen som servicedesk medarbetare kommer du vara anställd som konsult via oss på TNG och arbeta ute hos vår kund med placering i centrala Göteborg. Du får bekväma arbetstider som är måndag till fredag 8:00-17:00. Din framtida arbetsplats har kollektivtrafiken precis utanför dörren och för dig som tar bilen finns goda parkeringsmöjligheter.

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du tidigare har studerat IT på gymnasienivå eller motsvarande. Du brinner för service och drivs av att hjälpa andra och tycker det är roligt att lösa deras tekniska problem. Du är bra på att samarbeta men får också saker gjorda på egen hand.

Vidare tror vi att du gillar variation och att utvecklas eftersom det är en naturlig del servicedesk. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service och att du behärskar både svenska samt engelska i tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.