CGI

Applikationskonsult Lönesystem, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 23 oktober 2018
Stängs
den 19 augusti 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

HRM Public levererar tjänster och lösningar inom HR-, schemaplanering och Lön till kunder i offentliga sektorn. Inom området applikationskonsulting erbjuder vi våra kunder hjälp med såväl implementation som vidareutveckling av sina system. Vi har en stor efterfrågan på konsulttjänster från våra kunder och söker nu fler applikationskonsulter som kommer att arbeta med Heroma.

 

Your future duties and responsibilities:

I rollen som applikationskonsult kommer du i projektform, tillsammans med dina kollegor, arbeta med kundimplementationer och konsultuppdrag hos befintliga kunder. Du kommer att arbeta med behovsanalyser, kravspecifikationer och kundspecifika systeminställningar. En stor del av din arbetstid arbetar du direkt med kund.

Required qualifications to be successful in this role:

Vi söker dig som har en lönebakgrund och nu vill arbeta mer affärsinriktat och kundnära. Har du arbetat som konsult, systemförvaltare, eller med anpassning och support av HR-/Lönesystem är detta meriterande. Kunskap inom Heroma är ett stort plus. 

För att lyckas i rollen har du ett par års arbetslivserfarenhet och vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva mindre projekt självständigt. 

Som applikationskonsult har du ett starkt eget inre driv, är ansvarsfull och affärsorienterad. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska, i tal såväl som skrift. Du har lätt för att jobba i team, är flexibel och tycker att det är kul att lösa problem. Du drivs av att leverera rätt kvalitet i rätt tid – med kunden i fokus. 

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2018-12-21.

För frågor, kontakta gärna;
Per Pupini, 0761 35 61 72

Skills:

 

  • Business Analysis
  • Communication (Oral/Written)
  • Payroll
  • Problem Solving/DecisionMaking
  • Swedish
  • System Administration

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb