CGI

Business Intelligence Konsult

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 7 november 2018
Stängs
den 6 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI Next satsar stort inom Business Intelligence och Advanced Analytics! Nu söker vi en BI-konsult till vårt team i Stockholm. CGI Next är en nybildad enhet inom CGI Sverige med fokus på att leverera lösningar i teknikens framkant och med inriktning på bland annat BI, Cloud, Big Data, AI och Advanced Analytics. CGI Next är för dig som vill jobba med spännande och utmanande kunder och den senaste tekniken i en öppen och kreativ miljö. Du kommer att vara placerad på CGI Next centrala Stockholmskontor vid Hötorget.

 

Your future duties and responsibilities:

I rollen som BI-konsult hos oss på CGI Next får du jobba tillsammans med engagerade kollegor i varierande uppdrag där vi både kan operera som det lilla snabbfotade företaget och samtidigt dra fördel av den kraft som CGI´s globala organisation tillför. Du kommer att arbeta med utveckling inom något av de stora BI-verktygen såsom MSBI, Qlik, SAS, Cognos eller Informatica. Vi tror att du har arbetat några år med något eller flera av dessa verktyg och nu är sugen på att ta nästa steg och antingen specialisera dig ytterligare eller bredda din kompetens inom andra roller/verktyg.

Variationen på kunder och uppdrag gör att det finns stora möjligheter att själv välja den karriärväg som passar just dig, allt från att fortsätta utvecklas inom ditt expertområde till att arbeta med krav, strategisk rådgivning eller inom olika ledarroller. 

Vi söker även dig som har eller vill ha erfarenhet och utvecklas inom Azure och analytiska plattformar inkluderande Advance Analytics, ML och Big Data. Detta är något vi satsar stort på och vi har ett flertal spännande möjligheter på gång inom dessa områden. Då vi ofta arbetar i team finns det stora möjligheter att själv välja väg och antingen bli mer tekniskt specialiserad eller arbeta mer med kravställning, projektledning eller lösningsarkitektur.

Required qualifications to be successful in this role:

Vi söker nu dig som vill vara med och bygga vidare på CGI Next tillsammans med våra 250 andra experter över hela landet. Vi ser att du har en bakgrund inom BI och vi hoppas du har ambition att vilja utvecklas som konsult och driva våra affärer framåt!

För att lyckas hos oss tror vi att du har

• Minst 2 års erfarenhet av att utveckla DW/BI-lösningar

• God förståelse för datamodellering och/eller gränssnittsdesign

• En drivkraft att skapa verksamhetsnytta med hjälp av IT

• Ett öppet och nyfiket förhållningssätt till ny teknik och nya möjligheter

• En önskan att ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss

Vi ser en stor styrka i att våra medarbetare växer och utvecklas inom CGI Next och vi har en kultur som uppmuntrar till att våga ta steget och testa något nytt och utvecklande. För att vilja och våga utvecklas arbetar vi mycket med att skapa en bra kultur där öppenhet och sammanhållning är nyckelord. Vi är mycket stolta över den kultur vi och våra anställda har skapat och ser bland annat att den mix av personer som jobbar hos oss varit en drivkraft till att skapa trivsel och trevlig stämning.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-01-06.

För mer information kontakta gärna: Peter Alvestål: peter.alvestal@cgi.com, 
+46 76 798 28 60

Skills:

  • Cognos
  • Informatica
  • Microsoft Azure
  • QlikView
  • SAS
  • SSAS
  • SSIS
  • SSRS

 

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Liknande jobb

Liknande jobb