CGI

IT-Arkitekt, Borlänge

Rekryterare
CGI
Plats
SWE Borlänge
Annonserat
den 13 november 2018
Stängs
den 11 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI fortsätter att expandera och vi söker ytterligare erfarna Sharepointutvecklare. Du arbetar redan idag med Sharepoint i någon form. I botten har du en relevant högskoleutbildning eller motsvarande. 

CGI är en mycket stark IT-leverantör i Borlänge och hos oss har du möjlighet att arbeta i allt från större projekt till mindre uppdrag med allt från frontend utveckling, konfigurering, kundutveckling till förvaltning. Du har din bas på CGIs kontor i Borlänge, men du arbetar till största del ute på uppdrag hos CGIs kunder i vårt närområde. I rollen har du ett tätt samarbete med utvecklingsledare och projektledare och du arbetar oftast teambaserat. Din grundinställning är att alltid se till kundens bästa. Vår målsättning är att du hela tiden ska ha en möjlighet att vidareutvecklas i din yrkesroll både genom utmanande uppdrag och genom relevant utbildning och om du är intresserad så finns det möjlighet att fortsätta i en arkitektroll.

 

Required qualifications to be successful in this role:

Formella krav:

• Eftergymnasial utbildning inom data/IT 

• Tidigare arbetslivserfarenhet inom SharePoint 

Det är också meriterande om du har erfarenhet av agila projektmetoder som till exempel SCRUM.

Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska vilket gör att vi kräver god kunskap i svenska språket.

Vem är du?

Förutom goda teknikkunskaper och god problemlösningsförmåga uppskattar du konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är driven i Ditt arbete med stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt. 

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer! 

Sista ansökningsdag: 2019-01-11.

Kontaktperson: Jerker Dahlbäck, +46 70 592 3661


Skills:

  • Microsoft Sharepoint
  • SCRUM
  • Swedish
  • Systems Architecture
  • Transportation

 

What you can expect from us:

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb