Service Delivery Manager

Rekryterare
Proact MCS
Plats
Stockholm Kista & Örebro
Annonserat
den 14 november 2018
Stängs
den 13 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du ha ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med höga ambitioner? Tack vare fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster så finns möjligheten nu hos oss.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där framåtandan är tydlig, där du får arbeta i teknikens framkant och utvecklas med de bästa i ett härligt gäng där alla hjälps åt och ställer upp för varandra.

Vår driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikationer med det data de behöver. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.

Om tjänsten

Med ett fortsatt starkt inflöde av nya affärer och fokus på tillväxt så är din roll som Service Delivery Manager mot våra kunder väldigt viktig. Vi erbjuder dig möjligheten att vara del av ett internationellt bolag där din roll är central i vår ambition att utveckla vår leverans och erbjudande till marknaden.

Tjänsten kräver stort affärsmannaskap med hög kunskap inom IT drifttjänster och den innefattar såväl utveckling och förvaltning av befintliga kunder samt deltagande i försäljningsarbetet kring hur vi arbetar i våra kundleveranser. I tjänsten ingår det att bygga relationer med kunderna och med leveransen, säkerställa att kunderna får den leverans som de köpt, säkerställa SLA och avtalsuppfyllnad samt att ha en djup förståelse kring Proacts hela tjänsteportfölj och kompetenser.

Om dig

Du ska ha flera års dokumenterad framgångsrik erfarenhet av komplex tjänsteleverans med mycket god förståelse för infrastruktur. Du drivs av utveckling av leveranser, du är uthållig och du har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer såväl externt som internt.

Du behöver ha förmågan att snabbt kunna knyta kundens frågeställningar och verksamhetskrav till Proacts stora kapacitet att förse dem med svaren. Du har god ekonomisk och teknisk förståelse och du kommunicerar bra i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Placeringsort är Stockholm Kista eller Örebro utifrån vad som passar dig bäst.

Det är meriterande om du har erfarenhet av något av följande:

  • ITILv3 processer och förståelse för agila utvecklingsprocesser, gärna certifierad inom något område
  • Kvalificerad tjänstelevernas mot offentlig och privat marknad
  • Leveranser av publika, privata och hybrida IT-lösningar
  • Projektledning eller Transition

 

Ansökan


Du ansöker om tjänsten via vår hemsida. Ansökan med CV och Personligt brev skall vara på svenska. 
Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att hållas informerad via vårt rekryteringssystem om hur processen fortlöper.
 

Om Proact


Inom Proact-koncernen är vi ca 850 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA.

Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på vår hemsida.

 

Kontaktpersoner

Henrik Ahlberg
Sales Manager MCS
073-708 16 99
henrik.ahlberg@proact.eu

Liknande jobb

Liknande jobb