CGI

Tekniker, Linux/Unix

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 2 januari 2019
Stängs
den 13 januari 2019
Ref:
J1018-2346
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi behöver förstärka vårt Supportteam med en Linux/Unix tekniker i Bromölla.
Supportteamet består av ett härligt gäng tekniker som arbetar tätt tilsammans och med olika specialiteter inom Linux/Unix världen. Såsom Linux RedHat, Linux SUSE, Oracle Linux, Ubuntu m.f.l. Vi har också AIX, Solaris och HP-UX drift

Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade processer och verktyg.

Tillsammans vill vi bygga ett företag som vi känner oss stolta över och vi ser fram emot att få fler kollegor i vårt team.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Linux/Unix support tekniker kommer du i första hand arbeta med ärendehantering såsom Incidenter, Change, Request och Problem. Projektarbete kommer ingå i rollen och automation är också ett kommande område som vi lägger stor vikt vid.

Vill man certifiera sig inom Linux/Unix världen så ser vi det som en fördel.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du som söker bör ha ett par års erfarenhet av Linux/Unix. Eftersom man jobbar i team så bör man ha lätt för att jobba tätt tillsammans med andra tekniker. Vi ser gärna kvinnliga sökande. Erfarenhet av CGi's ärende och monitoringsverktyg är en fördel men inget krav.

Du får gärna ha erfarenhet inom automation och scriptning och vi ser att du kan utrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi ser fram emot att möta framtiden med smart teknik tillsammans med dig!

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-01-13

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Jan Nordström 0708-513230 mail: jan.nordstrom@cgi.com

Linux, Unix, Incidenter, Change, Request, automation, scripting

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb