CGI

Director Consulting Services

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 19 november 2018
Stängs
den 16 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI Next är en enhet inom CGI Sverige med fokus att leverera lösningar i teknikens framkant. CGI Next är för dig som vill jobba med spännande och utmanande kunder och den senaste tekniken i en öppen och kreativ miljö. Vi söker nu en DCS till enheten Digital Workplace, med placeringsort Göteborg. 

Vi söker dig som är drivande och stimuleras av arbete i högt tempo. Du är en ledare med stark vilja att utveckla såväl kundens verksamhet som vår. Kommunikation, positivitet och lösningsorientering i kombination med affärsmannaskap är viktiga egenskaper. Du har ett stort engagemang för att identifiera och implementera innovativa lösningar hos våra kunder.

 

Your future duties and responsibilities:

Som DCS är du ledare för ett team på cirka 15 personer och är ansvarig för deras beläggning, del av din tid arbetar du i egna uppdrag hos någon av våra kunder. Du driver sälj- och leveransprocesser inom området Digital Workplace vilket innebär att du utvecklar affärsrelationer, driver nya affärer och hanterar förvaltning av befintliga kontrakt. I leveransprocessen säkerställer och kvalitetssäkrar du pågående leveranser. I din roll ingår även andra viktiga uppgifter som att motivera, engagera och kompetensutveckla teamet samt rekrytera nya medarbetare.

Required qualifications to be successful in this role:

För att lyckas i rollen tror vi att du har: 

• Ett gott affärssinne och förståelse för kundens utmaningar både på IT- och verksamhetssidan. 

• Egen drivkraft och förmågan att bygga nätverk. 

• Dokumenterad erfarenhet som ledare och konsult. 

• Erfarenhet av både sälj- och leveransprocess i en konsultorganisation. 

• Förmåga till struktur samt "ordning-och-reda” 

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att utveckla och driva affären för din enhet. Du ingår i enhetens ledningsgrupp och får möjlighet att arbeta i ett positivt och engagerat team, där fokus ligger på både strategiska och operativa frågor och vidareutveckling av en framgångsrik verksamhet. 

Kontaktperson och kontaktuppgifter: 

Är du intresserad av rollen eller har frågor mailar du din ansökan till Ylva Amrén på ylva.amren@cgi.com. I din ansökan bör det framgå varför du passar för denna roll och hur du kan bidra till att utveckla vår verksamhet.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-01-16.

Skills:

  • Finance
  • Leadership
  • Swedish

 

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Liknande jobb

Liknande jobb