CGI

Informatica Tech Lead

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 november 2018
Stängs
den 19 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI Next satsar stort inom Business Intelligence, Data Management och Advanced Analytics! Nu söker vi en Informatica Tech Lead till vårt team i Stockholm. 

CGI Next är en nybildad enhet inom CGI Sverige med fokus på att leverera lösningar i teknikens framkant och med inriktning på bland annat BI, Cloud, Big Data, IM/MDM, AI och Advanced Analytics. CGI Next är för dig som vill jobba med spännande och utmanande kunder och den senaste tekniken i en öppen och kreativ miljö. Du kommer att vara placerad på CGI Next centrala Stockholmskontor vid Hötorget.
 

Your future duties and responsibilities:

I rollen som Informatica Tech Lead hos oss på CGI Next får du jobba tillsammans med engagerade kollegor i varierande uppdrag där vi både kan operera som det lilla snabbfotade företaget och samtidigt dra fördel av den kraft som CGI´s globala organisation tillför. 

Konkret så kommer du dels att arbeta med att utveckla vår interna leveransförmåga inom Informatica och dels med att utveckla befintliga och nya kunder. I den kundnära rollen kommer arbetsuppgifterna innehålla lösningsarkitektur, genomlysning av befintliga installationer, problemlösning, fungera som kundens bollplank för hur de kan utvecklas vidare men också projektledning av större projekt. En stor del av tiden kommer också behöva läggas på säljrelaterade aktiviteter.

Förutom Informatica ser vi gärna att du har eller vill ha erfarenhet och utvecklas inom analytiska plattformar inkluderande Advance Analytics, ML och Big Data. Detta är något vi satsar stort på och vi har ett flertal spännande möjligheter på gång inom dessa områden.

Variationen på kunder och uppdrag gör att det finns stora möjligheter att själv välja den karriärväg som passar just dig, allt från att fortsätta utvecklas inom ditt expertområde till att arbeta med krav, strategisk rådgivning eller inom olika ledarroller.

Required qualifications to be successful in this role:

Vi söker nu dig som vill vara med och bygga vidare på CGI Next tillsammans med våra 250 andra experter över hela landet. Vi ser att du har en bakgrund inom DW/BI och vi hoppas du har ambition att vilja utvecklas som konsult, bygga team och driva våra affärer framåt!

För att lyckas hos oss tror vi att du har
• Minst 3 års erfarenhet av att utveckla DW/BI-lösningar
• Minst 5 års erfarenhet av Informaticas produkter
• Ett stort intresse för arkitektur och teknik
• En drivkraft att skapa verksamhetsnytta med hjälp av IT
• En fallenhet för kunddialog 
• En önskan att ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss

Vi ser en stor styrka i att våra medarbetare växer och utvecklas inom CGI Next och vi har en kultur som uppmuntrar till att våga ta steget och testa något nytt och utvecklande. För att vilja och våga utvecklas arbetar vi mycket med att skapa en bra kultur där öppenhet och sammanhållning är nyckelord. Vi är mycket stolta över den kultur vi och våra anställda har skapat och ser bland annat att den mix av personer som jobbar hos oss varit en drivkraft till att skapa trivsel och trevlig stämning.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-01-19

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Mari Källström,
mari.kallstrom@cgi.com
+46 76 100 36 77

Skills:

  • Business Development / Sales
  • Project Management

 

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Liknande jobb

Liknande jobb