Systemtekniker

Rekryterare
Vision
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 27 november 2018
Stängs
den 10 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker en driven systemtekniker till vår IT-enhet

Vision är ett modernt fackförbund i ständig utveckling. Just nu befinner vi oss i ett spännande förändringsarbete där vi bland annat utvecklar vår digitala arbetsmiljö.

Du kommer att arbeta på Visions IT-enhet med många intressanta arbetsuppgifter i en Microsoft-miljö. Enheten som idag består av 10 personer ansvarar för drift och förvaltning av gemensamma system och nätverk samt support till Visions personal.

Du kommer att arbeta med installation och drift av vår servermiljö samt assistera vårt supportteam som ger support till Visions personal. Arbetet innebär också att du har stora möjligheter att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla våra tjänster och system.

Om du är rätt person för oss så:

Är du en lagspelare som är noggrann, ansvarskännande, har ordningssinne och är van vid högt tempo.

Vårt mål är att arbeta nära verksamheten, vilket kräver att du är lyhörd för krav och behov från användarna.

Du har ett stort och brett tekniskt kunnande, har lätt för att sätta dig in i nya problemområden och är lösningsorienterad. Du är duktig på att samarbeta och är klar över att en öppen och ärlig dialog är basen för ett gott samarbete. Du är utåtriktad och har lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Du delar Visions värderingar.

Vi söker dig som har:

  • Högskoleutbildning eller annan bred eftergymnasial utbildning inom IT-området.
     
  • Mångårig erfarenhet av arbete som systemtekniker med djupa kunskaper i bland annat VMware, Microsoft serverprodukter, serverhårdvara och lagringslösningar - till exempel Nimble eller Reduxio samt konfigurering och administration av nätverk.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

På vår arbetsplats eftersträvar vi mångfald ur alla aspekter.

Du är välkommen med din ansökan samt CV senast den 10 december 2018. Ange referensnr 518-2018. Ansökningsprocessen pågår fortlöpande och kan avslutas om vi hittar en medarbetare före sista ansökningsdag.

Du ansöker genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller mejl.

 

Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, landsting, regioner, privata företag eller kyrkan. Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden. Våra 196 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är partipolitiskt obundna och ingår i TCO.
vision.se

Kontaktpersoner

Patrik Ingelson
IT-chef
0771-44 00 00
patrik.ingelson@vision.se


Ari Välitalo
Personalrepresentant
0771-44 00 00
ari.valitalo@vision.se

Liknande jobb

Liknande jobb