Oracle PL/SQL utvecklare till SEB i Stockholm

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 28 november 2018
Stängs
den 31 december 2018
Ref:
0C472D99-EF0C-412F-907A-A17E83916DB5
Kategori
Databas, Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu söker vi dig som vill jobba med Oracle PL/SQL i en utvecklande miljö på SEB i Stockholm.

Här blir du en del av ett agilt och kompetenstungt team med stor påverkan på avgörande delar av processtödet för Finance och Risk området på SEB. Du kommer jobba med Oracle PL/SQL i en global organisation och med närhet till affären.

OM JOBBET

I rollen som Oracle PL/SQL utvecklare hos oss kan du vänta dig en vardag med fokus på nyutveckling, innovation och affärsnytta. Här får du möjlighet att arbeta i ett team med mycket duktiga utvecklare och i en lärande organisation där vi ständigt förbättrar och utvecklas i det vi gör. I våra lösningar använder vi Oracles databas samt Oracle PL/SQL och APEX för att exekvera våra processer. Teamet ansvarar för att utveckla och förvalta de systemlösningar som vi skapar i enlighet med DevOps principen.

Hos oss är innovativa idéer och förbättringar i fokus. Vi arbetar med ständigt lärande för att möta morgondagens krav. Vi skapar möjlighet för personlig utveckling och sätter stort fokus på att våra medarbetare ska känna sig uppskattade, inkluderade och engagerade.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är duktig på - och brinner för - att programmera i Oracle PL/SQL. Erfarenhet inom APEX .Net, och Java är meriterande, liksom erfarenhet från den finansiella sektorn. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och drivs av en vilja att förbättra och att lära dig nya saker. Du delar gärna med dig av dina egna kunskaper och erfarenheter. Engelska är ett krav för tjänsten, svenska är meriterande.

Vill du vara med på vår resa framåt?
Välkommen till oss!

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Liknande jobb

Liknande jobb