Förvaltningsledare affärssystem till JM

Rekryterare
JM AB
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 29 november 2018
Stängs
den 31 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara delaktig i utvecklingen av morgondagens hållbara bostäder, bostadsområden och städer hos Sveriges största projektutvecklare av bostäder? Trivs du i en fartfylld föränderlig organisation där du spelar en central roll i att säkerställa en välfungerande förvaltning och utveckling av systemet Incit Xpand.

Arbetsuppgifter och tjänsten
Till JM-koncernens avdelning för Verksamhetsutveckling söker vi nu en Förvaltningsledare för fastighetsförvaltningssystemet Incit Xpand.
I takt med att antalet användare, verksamheter och kunder som nyttar systemet blir fler ökar också behovet av att på strategisk och taktisk nivå säkerställa en hållbar förvaltning och utveckling framåt. I rollen arbetar du gentemot flera verksamhetsområden med fokus på eftermarknad, där den primära uppgiften är att leda förvaltning och utveckling av Incit Xpand samt dess kundgränssnitt.

I rollen ingår bland annat att:

• Ansvara för utveckling av processer, rutiner och arbetssätt för förvaltning och utveckling
• Koordinera arbetet inom förvaltningsorganisationen
• Samla in krav på förändringar från verksamheten samt besluta vilka förändringar som ska prioriteras
• Kommunicera med intressenter och informera om förändringar
• Vid behov driva projekt för att implementera nya, systemkomponenter eller nya systemrelaterade arbetssätt inom processområdet
• Ansvara för taktisk och strategisk dialog med systemleverantören

Detta är en tillsvidareanställning i JM:s moderna och fina lokaler i Solna och du rapporterar till chefen för Eftermarknadsprocesser på Koncernstab Verksamhetsutveckling. Vissa resor inom norden ingår i tjänsten.

Erfarenhet, utbildning och person
Vi söker dig som har en bred erfarenhet av teknisk projektledning och som arbetat i en motsvarande roll under minst fem år, förslagsvis som konsult. Du har i tidigare roller både ansvarat för eller implementerat någon form av komplext IT-system och överlämnat detta till förvaltning. Du har även kommit i kontakt med eller arbetat med någon förvaltningsmodell, gärna PM3 och ITIL. Vidare har du har mycket god kompetens inom verksamhetsutveckling med tillhörande förändringsledning. Har du även erfarenhet och förståelse för fastighetsbranschen är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker därför dig som är både lösningsorienterad, prestigelös och som har en god struktur i ditt arbete. Du kommer att ha många kontaktytor och både utforma och driva bland annat Workshops vilket ställer krav på både en god administrativ förmåga samt att du är kommunikativ och initiativtagande. Med smidighet hanterar du olika intressenters önskemål och krav och fattar självständigt beslut kring prioriteringsordningar.

Låter det intressant? Kontakta Level Recruitment!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar JM med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: management, förvaltningsledare, konsult

Om JM AB
JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete. Vi omsätter cirka 17 miljarder kronor och har cirka 2 500 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap.

Liknande jobb

Liknande jobb