CGI

Director Consulting Innovation

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Göteborg eller Malmö
Annonserat
den 30 november 2018
Stängs
den 31 december 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Position Description:

CGI Next är en enhet inom CGI Sverige med fokus att leverera lösningar där ny teknik skapr nya värden för människor. Innovation är ett viktigt område för oss inom CGI Next. Marknaden för innovationstjänster förändras och nya affärsmodeller tar form. Vi på CGI erbjuder tjänster från den allra tidigaste delen av innovationsarbetet och hela vägen längs en livscykel. Nu söker vi dig som har erfarenhet och är ämnesexpert inom innovationsområdet. Du kommer vara med och leda en otroligt spännande resa, där vi tillsammans med våra kunder ökar effekten från företags innovationsarbete.
 

Your future duties and responsibilities:

Som Director Consulting Innovation har du en nyckelroll för att skapa lönsam tillväxt inom innovationsområdet. Du driver i nära samarbete med våra kundteam försäljning och leder leveransen av innovationserbjudandet hos våra kunder. Du agerar som ledare, rådgivare, coach eller expert tillsammans med våra kunder.

I denna roll kommer du ha stort inflytande och påverkan hur CGI och våra kunder på nya sätt skapar värden från sitt innovationsarbete.

Required qualifications to be successful in this role:

För att lyckas i rollen har du ett gott affärssinne och erfarenheter från att utveckla företags innovationsförmåga. 

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att utveckla och utmana sättet vi skapar innovation på. Du ingår i enhetens ledningsgrupp och får möjlighet att arbeta i ett positivt och engagerat team, där fokus ligger på både strategiska och operativa frågor och kraftig vidareutveckling av en framgångsrik verksamhet. 

Mångfald
Vi främjar oliktänkande och välkomnar mångfald för att fler ska känna sig inkluderade när vi tillsammans är med och formar ett hållbart samhälle. 
Kontaktperson och kontaktuppgifter: 
Har du frågor om rollen vänligen kontakta Martin Högenberg: martin.hogenberg@cgi.com 
CGI finns i 40 länder med 74 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla karriärvägar. Hos oss på CGI får du möjlighet att som delägare, kunna påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. 

Vill du också ta del av ett medlemskap utöver det vanliga? Varmt välkommen med din ansökan senast på nyårsafton! I din ansökan bör det framgå varför du passar för denna roll och hur du kan bidra.

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. 

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Liknande jobb

Liknande jobb