IT- & Digitaliseringschef till Uppsalahem

Rekryterare
Uppsalahem
Plats
Uppsala (Län)
Annonserat
den 27 februari 2019
Stängs
den 15 mars 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och mer hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra nästan 17 0000 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.
 

Uppsalahem står, liksom hela fastighetsbranschen inför spännande utmaningar inom IT- och digitaliseringsområdet. Vi ser att det finns stor utvecklingspotential för att möta den digitala tidsåldern, vår interna effektivitet, fastighetsautomation och mycket mer! Nu är vi på jakt efter dig som vill driva och utveckla detta arbetet tillsammans med verksamheten så vi når våra affärsmål. Till din hjälp har du sex medarbetare som du leder, coachar och utvecklar.
 

Förutom att ansvara för och utveckla arbetet inom traditionella IT-ansvarsområden, exempelvis support, fiber, hårdvara, telefoni, informationssäkerhet, ansvarar du för att driva bolagets strategiska IT- & digitaliseringsstrategi. Tillsammans med andra chefer och medarbetare, säkerställer du att Uppsalahem möter och omfamnar den digitala tidsåldern. Det kan innebära allt ifrån att säkerställa verksamhetens IT- kompetens, koordinera arbetet med framtagande av digital strategi, prioritering av utvecklingsinitiativ, utveckla processer och rutiner, till att leda större IT- projekt inom ditt verksamhetsområde. Du rapporterar till Chef för strategisk utveckling som är medlem i ledningsgruppen.
 

Kvalifikationer

Rollen är både taktisk och strategisk och passar dig som är utvecklingsorienterad och van vid att driva förändringar. Vi ser att du har en högskoleutbildning inom IT eller liknande och flera års erfarenhet av att arbeta som chef för en grupp medarbetare. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och ser att det är a och o att du är en skicklig kommunikatör och samverkare för att lyckas i rollen. För att kunna inspirera verksamheten och göra oss lite bättre är det viktigt att du är nyfiken på det senaste inom området och på ett ödmjukt sätt kan omsätta det i praktiken.
 

Mer information 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start under våren 2019. För mer information om processen, kontakta gärna Sara Westberg, Chef Strategisk utveckling, sara.westberg@uppsalahem.se eller Carina Elofsson Mumford, HR- chef, carina.elofsson-mumford@uppsalahem.se. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senaste 2019.03.15.

Liknande jobb

Liknande jobb